Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weer in Zeeland

17º
15º
17º
16º
15º
17º
17º
18º
18º
17º
19º
18º
17º
19º
19º
19º
16º
16º
18º
16º
15º
17º
18º
18º
17º
16º
18º
17º
16º
18º
18º
18º
vr za zo ma di

Regionaal kans op mist

Laatste update: 21:05
  •  

Vannacht: op een enkele na bui na droog Onder de bewolking wordt het een zachte nacht, want bij weinig wind koelt het af naar een graad of 13. In de zuidwestelijke helft is veel laaghangende bewolking aanwezig en op verschillende plaatsen kan nevel of mist ontstaan. Vanochtend: grijs, noorden wat zon Aanvankelijk is het op veel plaatsen in het land droog, maar in de loop van de ochtend gaat het in het oosten en zuidoosten op steeds meer plaatsen regenen. De dag gaat regionaal wel grijs van start door aanwezigheid van laaghangende bewolking of nevel. In het noorden is er een afwisseling van zonneschijn en sluierwolken. Vanmiddag: regionaal veel regen Het is bewolkt en vanuit Duitsland trekt een gebied met buiige regen steeds verder ons land binnen. De koers van de regen is nog redelijk onzeker, maar waarschijnlijk is de meeste regen weggelegd voor het zuiden en zuidoosten van het land. De noordelijke provincies hebben de beste papieren op een droger weertype, maar een enkele (onweers)bui is hier niet uitgesloten. Met wat ruimte voor de zon kan het hier nog 23 graden worden. In het westen en zuiden ligt het kwik ’s middags rond 15 graden. Op de meeste plaatsen staat niet al te veel wind. Vanavond: zuiden veel regen Vooral in het zuiden van het land regent het, elders is het meestal droog. In de loop van de avond wordt het in het zuiden op steeds meer plaatsen droog, maar op sommige plaatsen kan het nog tot laat in de avond en nacht regenen. Dit gebied met regen kan dan ook veel regen veroorzaken, lokaal kan wateroverlast optreden. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden.

https://vimeo.com/946999375 Zaterdag: landinwaarts enkele buien Mogelijk gaat de dag in het zuiden regenachtig van start. In de rest van het land is het zo goed als droog met vooral in het noorden wat ruimte voor de zon. ’s Middags komen landinwaarts enkele buien tot ontwikkeling, lokaal met onweer. Naast wolkenvelden kan vooral in het noorden en noordwesten de zon doorbreken. De maxima liggen tussen 16 graden in Zeeland en 22 graden in Groningen bij een matige wind uit een noordelijke richting. Zondag: noorden zon, zuidoosten een bui ’s Ochtends is het droog met een afwisseling van zon en wolken. In de middag komen vooral in het zuiden en zuidoosten van het land enkele buien voor. Elders blijft het waarschijnlijk droog. De meeste zonuren lijken vooralsnog weggelegd voor de noordelijke helft van het land. Bij een zwakke tot matige noordenwind stijgt het kwik naar zo’n 20 graden. Daarna: eerst droog, daarna flink wat regen Zowel maandag als dinsdag lijken zo goed als droog te verlopen met maxima tussen 19 en 21 graden. Tijdens de nachten koelt het af naar een 10 tot 12 graden. Voor woensdag is de verwachting nog onzeker, mogelijk komt het tot veel regen in heel het land.

https://vimeo.com/946616888

Blijf op de hoogte en volg naast dit weerbericht ook ons WhatsApp-kanaal! Volg ook ons weernieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

Zonsopkomst 05:46
Zonsondergang 21:35

De weersverwachting in Zeeland de komende dagen

Bekijk het weerbericht voor

Weerberichten van donderdag 16 mei voor de komende dagen bijgewerkt om 21:36.
Zonsopkomst en waterstanden
Hoog water  
Laag water  

Meerdaagse verwachting